Transport

Wagenpark

Veldhuizen Transport B.V.  is een middelgroot familiebedrijf, waarbij de klant centraal staat.
 
Met een zeer modern wagenpark van ruim 20 vrachtwagens, een eigen onderhoudsafdeling / werkplaats en ervaren chauffeurs, verzorgen wij een breed scala aan nationale en internationale transporten.

Wij bezorgen binnen 24 uur in de gehele Benelux en Duitsland. In Duitsland zitten wij dagelijks met onze vrachtwagens.

Wagenpark

Of het nu gaat om deel of complete zendingen, U bent bij ons op het juiste adres. Ook spoedritten zijn voor ons geen probleem.

Het klantenbestand is zeer uiteenlopend, van boomkwekers en bakkers tot bouwmateriaalleveranciers.

Onze vrachtwagens zijn voorzien van laadklep, laadkraan en kooi-aap. Afhankelijk van het vervoer kan in overleg besloten worden, welke wagen ingezet dient te worden.  

Voor het afleveren van producten in de bouw, wordt gebruik gemaakt van de kooi-aap en de laadkraan. Het vervoeren van producten ten behoeve van boomkwekers/hoveniers, wordt gebruik gemaakt van de laadklep, -kraan, kooi-aap en eventueel (voor grotere bomen) een dieplader. 

Met onze koel-, vriesvrachtwagens zijn wij dagelijks onderweg om supermarkten te bevoorraden met dagverse producten.

Wagenpark

Om uw product op de juiste en meest efficiënte manier te kunnen vervoeren beschikken wij over een veelzijdig wagenpark. Wij rijden onder andere met een compartimentwagen, die de mogelijkheid heeft om 2 temperaturen in één laadruimte te beheersen.

Tevens beschikken wij over volumetrailers. Deze worden het meest ingezet voor het vervoeren van isolatiemateriaal.

Op- en overslag is voor ons geen probleem, voor verschillende klanten bieden wij de mogelijkheid om hun producten op te slaan en vanuit die locatie te vervoeren.

Ook verhuren wij onze vrachtwagens met chauffeur aan een groot aantal klanten.

Door goede communicatie, strakke persoonlijke planning en onze afspraak-is-afspraak cultuur richten wij ons op een lange termijnrelatie met u als klant. Zo zijn wij een betrokken en betrouwbare partner in het vervoer van uw goederen op het juiste tijdstip op de juiste plek. Een kwestie van samenwerken.