Over ons

Over ons

Sinds 1988 is Veldhuizen Transport, opererend van uit Midden-Nederland, uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met ongeveer 20 voertuigen. Onze mensen maken dagelijks het verschil. Zij zijn immers het gezicht naar de klant. Wij staan voor een professionele service en dienstverlening met een lach. Waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan.

30+

Jaar ervaring

Wagenpark-bedrijf-2023-achterzijde-verderaf

Wagenpark

Afhankelijk van het vervoer kan in overleg besloten worden welke wagen ingezet dient te worden.
Voor het afleveren van producten in de bouw wordt gebruik gemaakt van de kooi-aap en de laadklep. Het vervoeren van producten ten behoeve van boomkwekers/hoveniers, wordt gebruik gemaakt van de laadklep, -kraan, kooi-aap en eventueel (voor grotere bomen) een dieplader.
Met onze koel-, vries vrachtwagens kunnen we producten gekoeld en verwarmd, geheel naar wens van de klant, vervoeren.
Tevens beschikken wij over volumetrailers. Deze worden het meest ingezet voor het vervoeren van isolatiemateriaal.

Geschiedenis

Na de oprichting op 1 mei 1988 richtte Veldhuizen Transport haar dienstverlening op het ophalen van drijfmest bij boeren. Ondertussen is de koers aangepast naar de behoefte van de huidige markt, Namelijk het vervoeren van bouwmaterialen, bomen en planten tot en met levensmiddelen.

vrachtwagen 9
vrachtwagen 15

Op- en overslag

Op- en overslag is voor ons geen probleem, voor verschillende klanten bieden wij de mogelijkheid om hun producten op te slaan en vanuit die locatie te vervoeren.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2024, Veldhuizen Transport Website gemaakt door WAT.WORKS