Transport

Transport

Met een zeer modern wagenpark van ongeveer 20 vrachtwagens, een eigen onderhoudsafdeling / werkplaats en ervaren chauffeurs, verzorgen wij een breed scala aan nationale en internationale transporten.

20+

Vrachtwagens

25+

Medewerkers

vrachtwagen 4
diensten-MB-62-in-hal

Diensten

Of het nu gaat om deel of complete zendingen, U bent bij ons op het juiste adres. Ook spoedritten zijn voor ons geen probleem.

Wij bezorgen binnen 24 uur in de gehele Benelux en Duitsland. In Duitsland zitten wij dagelijks met onze vrachtwagens.

24

Uur service

Kooiaap Transport

Wij zijn gespecialiseerd in het transport van goederen die afwijken van de standaardmaten en extra aandacht vergen. Daarom zijn onze vrachtwagens dagelijks onderweg met een kooiaap: een meeneem-heftruck. Hiermee kunnen we zelfstandig laden en lossen op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld op een bouwplaats.

planten-laden
vrachtwagen 6

Planning

Niet te vroeg, niet te laat, maar precies op tijd. De planning/aansturing van alle volume, pendel en overige transporten vindt plaats vanuit Werkhoven. Deze planning bestaat uit ervaren en gemotiveerde planners, die door theoretische kennis van o.a. klantspecifieke aspecten in combinatie met uitgebreide praktijkervaring ervoor zorgen dat de planning correct en efficiënt voltooid wordt.

Automatisering

Ons bedrijf maakt gebruik van satellietverbinding. Op deze manier kunnen wij onze vrachtwagens volgen en direct contact leggen. Tevens maken wij gebruik van de digitale CMR, waardoor onze klanten na afleveren direct de afgetekende CMR online ontvangen. Dit bespaart voor ons en onze klanten veel werk. Steeds wordt geïnnoveerd op het gebied van communicatie en informatie naar verlader, chauffeur en klant.

vrachtwagen 1
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2024, Veldhuizen Transport Website gemaakt door WAT.WORKS